HABER

Sultangazi'de kaçırıldığı öne sürülen 14 yaşındaki Melisa Ankara'da bulundu

Sultangazi'de babaannesine gitmek için annesinden izin alıp evden çıkan 14 yaşındaki Melisa B.'den haber alınmayınca aile polise başvurdu. Melisa aranırken, baba Aykut B'yi halasının oğlu aradı. Arayan kişi Aykut B.'ye 'oğlum kızınla evlenmek istiyor, birlikte eve geldiler' diyerek 'başlık parası' teklif etti. Anne Yağmur B. "3-4 kişi geliyor kızımı kaçırıyor. Ufacık kızdan nasıl anne olur" dedi. Baba Aykut B., "Beni tehdit ediyorlar, 'Eğer kanallara çıkarsan sana zarar veririz, kızına zarar veririz' diyorlar. Başlık parası teklif ediyorlar" diye konuştu. Polis ekiplerinin çalışması sonucu, Melisa B. Ankara Etimesgut'ta bir park içerisinde bulundu.

Sultangazi'de Melisa B. 14 Şubat günü annesinden izin alarak babaannesinin evine gitti. 1 gün sonra babaannesinin evinden ayrılan Melisa'dan haber alınamadı. Aile polise ihbarda bulundu. Bu sırada Melisa'nın babası Aykut B.'yi halasının oğlu aradı. Arayan kişi, Melisa'nın oğluyla sevgili olduğunu evlenmek istediklerini, kabul ederlerse 'başlık parası' ödeyeceklerini söyledi. Aile ise akrabaları tarafından Melisa'nın ikna edilip kaçırıldığını öne sürdü.

'UFACIK KIZDAN NASIL KADIN OLUR'

Anne Yağmur B., "2-3 gündür ben kızımı göremiyorum. Yapanlarda yabancı değiller, eşimin halasının çocukları. Ufacık kızdan nasıl kadın olur, ben bir anneyim siz söyleyin? Ufacık kızdan nasıl bir anne olur, siz söyleyin. Saat 21.00-22.00 sıralarında ben nenemin evine gideceğim dedi. Bende izin verdim, kal dedim. Her zaman yolluyordum. Eşyalarını kıyafetlerini aldı. Arkadaşını alet etti, 'Arkadaşım Nisa ile hamama gideceğim' dedi. Kızı kandırmışlar aklına girmişler, 3-4 kişi geliyor kızımı kaçırıyorlar. Ninesinin evinin önünden kaçıyorlar. 'Bir aydır konuşuyorlar' dediler. Benim kızım 14 yaşında cahil, ne bilebilir ki siz söyleyin" ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler