HABER

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar: Ağır faturaları olacak hesapsız kitapsız adımlardan uzak duruyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) tarafından düzenlenen Uluslararası Yatırım Zirvesi’ne video mesaj gönderdi. Erdoğan, "Milletimizin sağlığından en küçük bir taviz vermediğimiz gibi, ülkemize ağır faturaları olacak hesapsız kitapsız adımlardan da uzak duruyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) tarafından çevrim içi düzenlenen Uluslararası Yatırım Zirvesi’ne videomesaj gönderdi. Bu sene 40'ıncı yaşını kutlayan YASED'in güçlü üye profili, tecrübeli insan kaynağı ve küresel çaptaki ilişki ağı ile önemli bir boşluğu doldurduğunu ifade eden Erdoğan, 'büyük ve güçlü Türkiye' idealine giden yolda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da YASED’in yapıcı rolünü devam ettireceğine inandığını söyledi. Türkiye’nin teknolojik dönüşümünü sağlayacak, ihracat kapasitesini artıracak her türlü çabayı desteklemeyi sürdüreceklerini belirten Erdoğan, tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınının dalgalar halinde yayıldığını, Türkiye gibi sağlık altyapısı güçlü, sosyal güvenlik sistemi sağlam ülkelerin salgının yıkıcı etkilerini daha kolay yönettiğini dile getirdi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler