Sergen Yalçın: İkinci yarı müthiş oynadık

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2020 13:40

Beşiktaş, Süper Lig'in 11'inci haftasında Kasımpaşa'yı 3-0 yendi. Karşılaşma sonrası siyah-beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın, Kasımpaşa karşısında özellikle ikinci yarıda oynadıkları oyunu 'müthiş' olarak nitelendirdi. Şampiyonluk hakkında konuşmak için çok erken olduğunu söyleyen Yalçın, puan olarak hesaplamalarının 3 puan altında olduklarını belirtti. Kasımpaşa'nın teknik direktörü Fuat Çapa ise ilk yarıda istediklerin yapmalarına rağmen, son dakikada yedikleri golün planlarını bozduğunu ve ikinci yarıda 10 kişi kalmalarının mağlubiyette etkili olduğunu ifade etti.
Sergen Yalçın, 3-0 kazandıkları Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, "3 puanı almak çok önemliydi. 2 ağır maç oynadık. Bu maçta oyuncularda konsantrasyon sorunu olur mu diye endişelerimiz vardı. Bu nedenle son 2 gün oyunculara konsantrasyonla ilgili baskı yaptık. Bu sonuçlar sezon içinde sıkıntı oluşturabiliyor. İlk bölümde konsantrasyon bozukluğu öne çıktı ve basit pas hataları yaptık. İlk yarının sonunda attığımız gol oyunu rahatlattı. İkinci yarı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, ikinci yarıda müthiş oynadık. Sonradan giren oyuncuların katkısı önemliydi. Geçen hafta da böyle oldu. Oğuzhan oyuna girdikten sonra ciddi bir oyun oynadı. Skordan ve oyundan memnunuz. 3 zor maç oynadık. Dinlenmemiz gerekiyor. Sakat oyuncuların bir an önce dönmesini bekliyoruz. Herkes dönerse geniş bir kadromuz olacak. Vida döndü. Geç gelen oyuncular var. Bazı oyuncuların yerlerini değiştiriyoruz, bu da şunu gösteriyor, bizim takımımızda 11'de kullanabileceğimiz çok oyuncumuz var. Kadrodaki herkes 11'de başlayacak seviyede. Hepsine teşekkür ediyorum ve inşallah bundan sonra da aynı şekilde devam eder" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!