HABER

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'a gözyaşlarıyla veda!

Kanser nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay için belediye hizmet binası önünde cenaze töreni düzenlendi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Yüzde 6 oy aldığımız şehirde yüzde 60 oy aldık. İnsanlar iki oy verdi birini Gülşah'a birini Ferdi'ye verdiler. Biz 6 ayda bir tabut bayraklıyoruz. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun. Hepiniz hakkınızı helal edin" dedi. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ise Durbay'ın yakın arkadaşı olduğunu, kendisine son sözlerinin "Gülüm çok acıklı bir hikaye yazdık değil mi?" şeklinde olduğunu ifade etti.

Gülşah Durbay'ın cenazesi morgdan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve yakınlarınca alındı, alkışlar eşliğinde görev yaptığı belediye hizmet binasının önüne getirildi.

Burada düzenlenen törende Durbay'ın özgeçmişi okundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel çok zor bir gün yaşandığını belirterek, "Hayata, siyasete, hele hele bizim gibi görevlere atılırken her şeyi göze alıyorsunuz da insan bu kadarını göze almıyor. Daha 6 ay önce hep birlikte kardeşimi, Ferdi Zeyrek'i, Gülşah'ın da gözyaşlarıyla yolcu ettik." dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler