Sarper Cengiz: Sadece babamı değil, rehberimi kaybettim

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2021 02:32

Akciğer kanseri nedeniyle bir süredir tedavi altında olan Galatasaray'ın 37'nci başkanı Mustafa Cengiz bugün İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Cengiz'in yaşamını yitirmesinin ardından hastanenin Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Yeşim Eralp, Galatasaray'ın eski yöneticisi Yusuf Günay ve Mustafa Cengiz'in oğlu Sarper Cengiz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


PROF. DR. YEŞİM ERALP: 17.40'TA HAYATINI KAYBETTİ


Cengiz'in tedavi gördüğü hastanenin Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Yeşim Eralp, "1,5 yıldır akciğer kanseriyle savaşmaktaydı. Tüm tedaviler eksiksiz şekilde uygulandı. 3 gün önce durumu ağırlaştı ve yoğun bakım ünitemize alındı. Bugün 17.40'ta yağılan tüm müdahalelere rağmen hayata veda etmiştir. Artık sözün bittiği noktadayız. Tüm sevenlerine başsağlığı, kendisine de Allah'tan rahmet diliyoruz" ifadelerini kullandı.

SARPER CENGİZ: BABAMI HİÇ UNUTMAYACAĞIM, BENİM KAHRAMANIMDI

Haberin Devamı


Mustafa Cengiz'in oğlu Sarper Cengiz ise "Ben sadece babamı değil, rehberimi kaybettim" diyerek sözlerine başladı ve şunları söyledi: "Hayatta her şeyi açık ve net konuşabildiğim, danışabildiğim, yol göstericimi kaybettim. Keşke elden daha fazlası gelseydi. Sürece başladığımızdan beri müthiş bir mücadele verdik. Müthiş dirayetli davrandı. İnsan babası hiç ölmeyecek zannediyor, baba bir dağ. Nasıl bir evlada hastalık süreci yaşatılır, bunu da öğretti. Ben canımı feda etmeye hazırdım, canım fedaydı. Ama buraya kadarmış. Saat 17.30'dan beri bir süreç içindeyiz. Dualarınızı ve başsağlığı dileklerinizi ailece kalbimizde hissediyoruz. Başımız sağ olsun. Ben babamı hiç unutmayacağım, unutamam. Benim kahramanımdı. Gaziantep'in Nizip ilçesinden çıkıp, o bölgeye de, o gençlere de heyecan katacak bir başarı hikayesi. Mekanı cennet olsun, Allah hepimize sabır versin" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!