HABER

Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu'na gözyaşlarıyla veda

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu (54) koronavirüs nedeniylre hayatını kaybetti. Ergenoğlu Memleketi Anana'da son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşları içinde konuşan Anne Ayfer Ergenoğlu, “Allah kimselere evlat acısı vermesin. Bittim ben. Sıra benimdi, ona nasıl sıra geldi. Dayanılmaz bir acı. Nur gibi bir çocuktu, herkese dokundu benim yavrum. Kimselere bir şey yapmadı, hasta kurbanı oldu” dedi.

Yaklaşık 3 ay önce koronavirüse yakalanan ve ardından özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu, 15 Mart'ta hayatını kaybetti. 2 çocuk babası olan Ergenoğlu’nun cenazesi, memleketi Adana’ya gönderildi.

Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu için sabah saatlerinde eğitimini tamamladığı Çukurova Üniversitesi’nin Mezarlığı’nda tören düzenlendi. Ergenoğlu’nun annesi Ayfer (81) ve babası Fuat Ergenoğlu (84) cenaze boyunca gözyaşı dökerken, meslektaşları teselli etmeye çalıştı.

Kılınan cenaze namazının ardından Ergenoğlu’nun cenazesi, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden emekli babası Prof. Dr. Fuat Ergenoğlu’nun isteği üzerine kendisi için ayrılan mezarlığa defnedildi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler