HABER

Pınar Gültekin'in babası canlı yayına bağlandı, verilen cezaya ateş püskürdü

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programına bağlanan acılı baba Sıddık Gültekin verilen cezaya ateş püskürdü.

Muğla'da, Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i boğduktan sonra varile koyup, yakan Cemal Metin Avcı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Ceza 'haksız tahrik'le 23 yıla indirildi.

SIDDIK GÜLTEKİN İSYANINI HAKAN URAL’A HAYKIRDI

Baba Sıddık Gültekin dinmeyen acısını “Söyleyecek bir sözüm kalmadı. Temmuz ayının sıcağında bir insan güneşte bir saniye duramıyorken, benim kızım diri diri yakıldı” sözleriyle anlattı. Cemal Metin Avcı’ya verilen cezaya tepkisi ağırdı. “Eğer kızım haksızsa, haksız tahrik verilsin. İndirsin cezayı ama bütün deliller ortada... Kızıma atılmayan iftira kalmadı. Buna rağmen mahkeme adalete tecelli edemiyorsa diyecek bir şeyim yok. Tek isteğim adaletin sağlanması. 13 mahkemedir hakkımı arıyorum. Ama benim hakkım gasp edildi” dedi.

“BU DAVA BİTMEDİ GEREKİRSE AİHM’YE KADAR GİDECEĞİM”

Acılı baba kızının davasının peşini bırakmayacağını söyledi ve “Yargıtay var, anayasa var, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi var. Sonuna kadar adalet mücadeleme devam edeceğim ancak inancımı yitirdiğin an kimse benden insanlık beklemesin, adalete boynumuz kıldan ince ama bu beni yaralıyor derdimi kimi anlatacağım?” diye sordu.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler