HABER

Otobüste kalp krizi geçiren emekli emniyet müdürü öldü

Hatay'dan Antalya'ya gelen yolcu otobüsünde kalp krizi geçiren emekli emniyet müdürü Oğuz Oral Aydın (54), yaşamını yitirdi. Beraberindeki eşi Songül Aydın, Ben sensiz nasıl yaşarım diye feryat etti.

Hatay'dan gelip sabah saatlerinde Antalya'nın Serik ilçesine ulaşan yolcu otobüsündeki emekli emniyet müdürü Oğuz Oral Aydın, bir anda fenalaştı. Eşi Songül Aydın'ın feryadı üzerine otobüs yolun kenarına çekilip 112 ekiplerine haber verildi. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Aydın, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yanıbaşında eşinin öldüğünü gören Songül Aydın, Ben sensiz nasıl yaşarım diye feryat edip, ağlamaya başladı. Polisler ve sağlık ekipleri, acılı eşi teskin etmeye çalıştı.
Yolculardan Mehmet Tatar, Hatay'dan Antalya'ya geliyorduk. Ben de tüm yolcular gibi uyuyordum. Birden bir bağrışma duyduk. Şoför yolun sağına çekerek, durdu. Hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdik dedi.Serik Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Oğuz Oral Aydın'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Bir dönem Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı olarak da görev yapan Oğuz Oral Aydın, 2015 yılında başmüfettişlikten emekli olmuştu.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler