Ömer Erdoğan: Bu skor bizi şımartmayacak

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2020 23:04

Fraport TAV Antalyaspor'u 6-0 mağlup eden Atakaş Hatayspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan Antalya'ya gelirken Antalyaspor'a saygı duyarak geldiklerini, halen de aynı saygıyı duyduklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Antalyaspor'un iyi takım olduğunu belirten Ömer Erdoğan, 'Bugün maça iyi başlayan taraf bizdik. Golleri erken bulunca maçın gidişatında da avantajlı taraf biz olduk. Biz bu skorun tam tersini Alanyaspor maçında yaşamıştık. 6-0'lık mağlubiyetten sonra oyuncularım yıkılmadı. Performanslarında düşüş yaşanmadı. Bu skor bizi şımartmayacak, havaya sokmayacak? dedi.
'Biz kendimizi biliyoruz' diyerek sözlerini sürdüren Ömer Erdoğan, şöyle konuştu: 'Ben oyuncularıma sürekli takım olarak savaşmamız gerektiğini hatırlatıyorum. Başarıyı da bu savaşmanın sonucunda elde ediyoruz. Futbolcularım da bunun bilincinde. Bugünkü skor kadar bizi mutlu eden başka bir konu da takım 3-0, 4-0 önde iken hücumdaki oyuncularımız da defansa destek verdi. Gol yememek için çaba sarf ettiler. Bugün 7'nci maçımızı da gol yemeden bitirdik. Bu beni mutlu etti. Cuma günü oynayacağımız Konyaspor maçından da güzel bir skor bekliyorum.'
2020 yılının sıkıntılı geçtiğini hatırlatan Ömer Erdoğan, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlere rahmet, hasta olanlara da şifa diledi. Erdoğan, 2021 yılının ülkemize sağlık ve huzur getirmesin dileyerek yeni yılı kutladı.

BAKMADAN GEÇME!