Okan Buruk: İrfan için istenilen teklif gelirse kulübümüz değerlendirecektir

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2021 10:09

Süper Lig'in 21'inci haftasında Medipol Başakşehir evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalırken teknik direktör Okan Buruk karşılaşma sonrası Galatasaray'a transferi gündemde olan İrfan Can Kahveci'nin durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Adı transferde geçen İrfan Can'ın bu durumdan etkilenip etkilenmediği sorusuna da Buruk, "İrfan çok kaliteli bir profesyonel. Burası onun evi. Onun kulübü. Başkana da çok sevgisi var, kulübe de. Elinden gelenin en iyisini yapıyor. Son kararı kulüp verecektir. İrfan şu an bütün maçları yüzde 100'üyle oynuyor. Kafası karıştı diyemem" yanıtını verdi.


"İRFAN CAN TRANSFERİ İÇİN YÜZDE VEREMEYİZ, ORTADA BİR DURUM"


İrfan Can Kahveci için şu anda net bir durumun olmadığını vurgulayan Buruk, "En doğru kaynak Başkanımız ve Galatasaray Kulübü. Şu anda ortada olan bir durum. Bir şey ya da yüzde veremeyiz ama Başakşehir'in oyuncusu, Başakşehir'in düşündüğü bir rakam var. Şu anda bu durumda. Yüzde vermek yanlış olur. Bizimi için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Çarşamba günü önemli bir final maçı var, elinden geleni yapacak. Maddi konular Başkanımızın bilgisinde" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!