Okan Buruk: Beşiktaş'ı ve Sergen Yalçın'ı tebrik ederim

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2020 23:29

Süper Lig'in 9'uncu haftasında Beşiktaş, sahasında Medipol Başakşehir'i 3-2 mağlup ederken Okan Buruk maç sonu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İkinci yarı oynanan oyundan memnun olduğunu dile getiren Okan Buruk, "Beşiktaş takımına insanlar ne kadar eksik derse desin sahaya baktığınızda 11 yetenekli, kaliteli, milli takım bazında oyunculardan kurulu bir takım vardı. Maçtan önce iki takımında kazanma şanslarının ortak olduğunu söyledim. İlk yarı gerçekten hiç kimsenin mutlu olmayacağı bir maç izledik. İki takımda birbirinin üstüne gitmedi. Rakibimizin 1 tane fırsatı vardı, Aboubakar'ın vurup Volkan'ın çeldiği top. Sonrasında kornerden gol geldi. Bir de duran top dönüşü 2-0 geri düştü. 45 dakikada iki gol yedik. İkinci yarıda yaptığımız hamlelerin oyun olarak bizi yukarı çektiği, pozisyon ürettiğimiz, pozisyon vermediğimiz ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremediğimiz bir ikinci yarı oldu. Rakibin üstüne gitmeye başladığımızda 3'üncü golü yedik. Daha sonra 10 kişi ile skoru 3-2'ye taşıdık. 2'nci yarıdan memnumum. Oyuncularımın istekleri, ilk yarıya göre daha fazlaydı. Özellikle ikinci yarı hem ruh hem yetenekle birçok pozisyona girdik. Ben galibiyetten dolayı hem Beşiktaş'ı hem de Sergen hocayı tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı


"HAKEM YÖNETİMİNDEN İKİ TARAF DA MUTLU DEĞİLDİ"


Maç içinde Sergen Yalçın ile aralarında tartışma yaşanıp, yaşanmadığıyla ilgili gelen soruya da cevap veren Okan Buruk, "Maç içinde Sergen hoca ile aramızda tartışma olmadı. Hem Sergen hoca hem de ekibi; sevdiğim, değer verdiğim, yakın olduğum insanlar. İki taraf da hakemin kararlarından mutsuzdu. Hem oyuncuları hem teknik direktörleri hem de tribündeki insanları verdikleri kararlarla mutsuz ettiği için tepki oldu. Hakeme karşı olan yorumlardan dolayı ikimizi birden uyardı. Aramızda olan bir şey değildi. Mutsuz olmamız normaldir. Hafta ortasında hakem açıklandığında da kendi kendime neden demiştim. 'Haftanın en önemli maçına neden Ümit Öztürk atandı' diye sordum. Yanlış anlaşılmasın bu mağlubiyetin sorumlusu demek istemiyorum. Ama hem oyuncuları hem de kenarda bizleri mutlu edecek, maçı daha iyi yönetecek hakem olabilir. Hakemin yönetiminden iki taraf da mutlu değildi" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!