HABER

Nevşehir'de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı

Nevşehir'in Avanos ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaza, Avanos ilçesi Devebağırtan mevkiinde meydana geldi. Şıhı Bozdoğan idaresindeki 40 AU 439 plakalı otomobil ile Osman Dikmen (68) yönetimindeki 34 VIK 76 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 34 VIK 76 plakalı otomobilin sürücüsü Osman Dikmen ve yanında yolcu olarak bulunan Sebahat Ünal (76) ile 40 AU 439 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Ahmet Gürbüz (72) hayatını kaybetti. Her iki otomobilde bulunan Şıhı Bozdağ, Zeynep Karaca ve Filiz Özkarataş ise yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayda hayatını kaybedenler ise, polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsileri yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler