HABER

Minik kızın korku dolu anları! Tekmeli yumruklu kavga...

Antalya'da trafik kazası sonrası yaÅŸanan tekmeli yumruklu kavgaya karışan kadın ile adamın çocuÄŸu olduÄŸu düşünülen minik kızın korku dolu anları, cep telefonu kamerası görüntülerine yansıdı.Â

Olay, Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Motosikletle otomobilin karıştığı maddi hasarlı kaza sonrasında tartışma çıktı. Motosiklet sürücüsü ile otomobil sürücüsü ve yanındaki kadın arasındaki sözlü tartışma, bir anda tekmeli yumruklu kavgaya dönüÅŸtü. Motosiklet sürücüsüne tekme atan otomobil sürücüsü, dengesini kaybederek yere düÅŸtü. Tekrar ayaÄŸa kalkan adama, bu kez motosiklet sürücüsünün yanında, elinde kask bulunan kiÅŸi vurmaya baÅŸladı. 
MÄ°NÄ°K KIZ AÄžLADI
Bu sırada kazaya karışan otomobilden inen minik bir kız çocuÄŸu, annesi ve babası olduÄŸu deÄŸerlendirilen kiÅŸilerin yanına giderek, kavga edenleri ayırmaya çalışırcasına eliyle müdahale etti. AÄŸladığı görülen minik kızın korku dolu anları, cep telefonu kamerası görüntülerine yansıdı.
Ardından taraflar ayrılırken, kaza yerinde düÅŸen plakayı almak isteyen otomobil sürücüsü, vermek istemeyen motosiklet sürücüsü ile bir süre tartıştı. Ardından plakayı alan otomobil sürücüsü, aracına binerek olay yerinden uzaklaÅŸtı. Bu anları cep telefonuyla kaydeden vatandaşın "Adamı dövdüler. Ne oluyor. Benim elim ayağım titredi" sözleri dikkati çekti. 

GÃœNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler