HABER

Manisa'da feci kaza! İşçi servisi demir yüklü kamyona çarptı... Ölü ve yaralılar var

Manisa-Turgutlu karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir fabrikaya işçi taşıyan otobüs, demir yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada 1 kişi öldü 7'si ağır 30 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana geldi. Turgutlu ilçesinden Manisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikada çalışan işçileri götüren servis otobüsü, Nif Çayı mevkisinde, önünde seyir halinde demir yüklü kamyona çarptı.

Çarpışmanın şiddetiyle otobüsün ön tarafı demir yığını haline dönüştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre otobüste bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 7’si ağır 30 kişi de yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesi ve çevre hastanelere götürüldü. Otobüste sıkışan işçiler ise AKS ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı. Kazada otobüsün çarptığı kamyonun sürücüsü de ağır yaralandı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler