HABER

Magandadan 'pes' dedirten savunma: Drifti annem yaptı

Ä°zmir'in Konak ilçesinde, yılbaşı gecesi çekici ile boÅŸ yolda drift yapan sürücü, polis ekipleri tarafından tespit edildi. Suçunu kabul etmeyen çekici sürücüsü, olay gecesi annesinin çekici ile drift yaptığını ileri sürdü.Â

Olay, yılbaşı gecesi saat 00.05 sıralarında Güzelyalı Mahallesi'ndeki boÅŸ bir yolda meydana geldi. Ä°ddiaya göre, vatandaÅŸlar bir çekici sürücüsünün, boÅŸ yolda çekici ile drift yaptığını ihbar etti. Bunun üzerine, harekete geçen polis ekipleri, drift yapan sürücüyü belirlemek için çalışma baÅŸlattı. Çevredeki güvenlik kameraları inceleyen ve vatandaÅŸların da ifadesine baÅŸvuran polis,  çekicinin plakasının 35 AT 3205 olduÄŸunu tespit etti. Plakadan yola çıkan polis ekipleri, olay gecesi drift yapan çekici sürücüsü M.C.Ç.'nin (27) adresine gitti. Trafik magandası çekiciye drift yapma suçundan 6 bin 700 TL idari  para cezası kesildiÄŸi,  2 ay ehliyetine el konulduÄŸu ve 2 ay çekicinin trafikten men edildiÄŸi öÄŸrenildi.
"DRÄ°FTÄ° ANNEM YAPTI"
BoÅŸ cadde üzerinde drift yapan çekici, çevredeki vatandaÅŸlar tarafından görüntülendi. Sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntüler, birçok vatandaşın tepki göstermesine neden oldu. Öte yandan, M.C.Ç.'nin polise verdiÄŸi ifadede, cadde üzerinde drift yapan kiÅŸinin olmadığını ve drifti annesinin yaptığını söylediÄŸi ileri sürüldü. 

GÃœNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler