HABER

Kalem görünümlü 50 suikast tabancası ile yakalanan 2 kişiye gözaltı

DENÄ°ZLÄ°'de jandarma ekipleri, silah kaçakçılığına yönelik düzenledikleri operasyonda 50 adet kalem görünümlü suikast tabancası ele geçirdi. Film sahnelerini aratmayan operasyon kapsamında jandarma ekipleri suikast tabancalarını piyasaya sürmeye çalışan 2 kiÅŸiyi gözaltına aldı.Â

Denizli Ä°l Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Åžubesi (KOM) ekipleri, suikast tabancalarının Ege Bölgesi'nde satılarak piyasaya sürüleceÄŸini tespit etti. 3 aylık teknik ve fiziki takibin ardından polis ekipleri, baÅŸka illerden suikast tabancalarının getirilip, Denizli'de dağıtılacağını belirledi. KOM ekipleri, tabancaları getirecek kiÅŸilere yönelik dün akÅŸam saatlerinde Tavas ilçesi MuÄŸla KavÅŸağı'nda operasyon düzenledi. Karayolunu trafiÄŸe kapatan polis, takip ettikleri ve içinde 2 kiÅŸinin bulunduÄŸu otomobili arama noktasında film sahnelerini aratmayan operasyonla durdurup, gözaltına aldı.


KALEM GÖRÜNÜMLÜ SUÄ°KAST TABANCALARI ELE GEÇÄ°RÄ°LDÄ°
Otomobildeki aramada, çanta içinde 50 adet kalem görünümlü suikast tabancası ile 175 adet 7.65 milimetre çapında mermi ele geçirdi. Otomobili kullanan M.A.Ç. ile yanındaki kadın N.O. gözaltına alındı. Ä°ki ÅŸüphelinin polisteki iÅŸlemlerinin sürdüÄŸü bildirildi.
Ele geçirilen suikast tabancalarının kalem görünümlü olduÄŸu için kolayca saklandığı ve arama noktalarında dikkat çekmeden geçtiÄŸi, mermi ateÅŸlendikten sonra boÅŸ kovanı diÄŸer tabancalar gibi dışarıya atmadığı için olay yerinde delil bırakmadığı belirtildi.

GÃœNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler