HABER

İZBAN'da şarkı söyleyip, sigara içenlere ceza yağdı 

Ä°ZMÄ°R'de, toplu taşıma sistemi Ä°ZBAN'a binen bir grup gencin bağırarak ÅŸarkı söylemesi ve sigara içmeleri tepkiye neden olurken, kimlikleri belirlenen 2 kiÅŸiye 12 bin 974 TL idari para cezası kesildi.Â

Toplu taşıma sistemi olan Ä°ZBAN'a binen bir grubun çevreye verdiÄŸi rahatsız tepki çekti. Bir vatandaşın cep telefonu ile kaydedip sosyal medyadan paylaÅŸtığı görüntülerde Ä°ZBAN'a binen bir grup, yüksek sesle ÅŸarkı söylerken, gruptakilerden bazılarının ise sigara içtiÄŸi görülüyor. Bu arada grubun sosyal mesafe ve maske takma kuralını hiçe saydıkları da görüntülerde yer aldı. Sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntüleri izleyen vatandaÅŸlar, davranış ve söylemleriyle çevresindekilere rahatsızlık veren bu kiÅŸilerin yakalanıp, cezalandırılmalarını isteyen tepki içerikli paylaşımlarda bulundu.

12 BÄ°N 974 TL Ä°DARÄ° PARA CEZASI KESÄ°LDÄ° 
Öte yandan, sosyal medyadaki tepkilerin ardından polis ekipleri, Ä°ZBAN'da sigara içen ÅŸüphelileri tespit etti. Cem K. ile Gökçen Ö. olarak belirlenen ÅŸüphelilere,  Kabahatlar Kanunu kapsamında 6 bin 487'ÅŸer lira para cezası kesildiÄŸi öÄŸrenildi. 

GÃœNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler