HABER

Hopa'da sel suları kaçak çöp dağını ortaya çıkardı

ARTVİN'de yaşanan ve 8 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin de kaybolduğu sel ve heyelan afeti Hopa'da kaçak bir çöp depolama alanını ortaya çıkardı. Hopa İlçesi Çamlıköy ve Fener mevkii arasındaki yamacın arkasına dökülen çöpler, sel suları ile Karadeniz Sahil Yolu'na sürüklendi. Artvin'in Hopa ve Arhavi İlçeleri'nde meydana gelen sel ve heyelan afeti ortaya ilginç bir görüntü çıkardı. Hopa İlçesi Çamlıkköy ve Fener Mevkii arasındaki dağın arka yamacındaki alanda oluşturulan vahşi depolama alanına Hopa ve Arhavi belediyeleri yıllarca çöp döktü. Bölgede yaşanan son sel afeti sonrası taşan yan dereler, çöpleri yamaçtan sahile taşıdı, Karadeniz Sahil Yolu'nda adeta çöp dağları oluşturdu. Sel sularının sürüklediği çöpler sahil yolu boyunca yayıldı. Hopa Belediye Başkanı AK partili Nedim Cihan, bölgede yıllar önce oluşturulan depolama alanına kendilerin de ara sıra çöp döktüğünü belirterek, 'Bu alana daha önceleri çöp dökülmüş. Bizde ara sıra o alana çöp döktük. Sel sırasında çöpler sularla sürüklenerek sahile indi. o alanı temizleyeceğiz' dedi.
ARTVİN'de yaşanan ve 8 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin de kaybolduğu sel ve heyelan afeti Hopa'da kaçak bir çöp depolama alanını ortaya çıkardı. Hopa İlçesi Çamlıköy ve Fener mevkii arasındaki yamacın arkasına dökülen çöpler, sel suları ile Karadeniz Sahil Yolu'na sürüklendi.
Artvin'in Hopa ve Arhavi İlçeleri'nde meydana gelen sel ve heyelan afeti ortaya ilginç bir görüntü çıkardı. Hopa İlçesi Çamlıkköy ve Fener Mevkii arasındaki dağın arka yamacındaki alanda oluşturulan vahşi depolama alanına Hopa ve Arhavi belediyeleri yıllarca çöp döktü. Bölgede yaşanan son sel afeti sonrası taşan yan dereler, çöpleri yamaçtan sahile taşıdı, Karadeniz Sahil Yolu'nda adeta çöp dağları oluşturdu. Sel sularının sürüklediği çöpler sahil yolu boyunca yayıldı.
Hopa Belediye Başkanı AK partili Nedim Cihan, bölgede yıllar önce oluşturulan depolama alanına kendilerin de ara sıra çöp döktüğünü belirterek, 'Bu alana daha önceleri çöp dökülmüş. Bizde ara sıra o alana çöp döktük. Sel sırasında çöpler sularla sürüklenerek sahile indi. o alanı temizleyeceğiz' dedi.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler