HABER

Hırsızlık için girdiği lokantada yemek yemeyi de ihmal etmedi!

Kütahya'da sokağa çıkma kısıtlamasında bir lokantaya hırsızlık yapmak için giren ve henüz kimliği tespit edilmeyen şüpheli, kendisine yemek hazırlayıp yedikten sonra, kasada para bulamayınca içerisinde 500 lira bulunan sadaka kutusunu çalarak kaçtı. Lokantada yaklaşık 3 saat kalan şüphelinin hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kütahya'da henüz kimliği tespit edilemeyen şüpheli, hırsızlık amacıyla Meydan Mahallesi Mithatpaşa Caddesinde bulunan bir lokantaya girdi. İşyerinde 3 saate yakın vakit geçiren hırsız, lokantada kendisi için yemek yapıp yedikten sonra kasaya yöneldi. Ancak kasada para bulamayan şüpheli, tezgahın üzerinde duran ve içinde yaklaşık 500 lira bulunan sadaka kutularını çalarak dükkandan ayrıldı.
KAMERALAR O ANLARI KAYDETTİ
Hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, şüphelinin rahat hareketleri dikkat çekti. Sabah işyerine geldiğinde yemek bulaşıklarını görüp, sadaka kutularının kaybolduğunu fark eden iş yeri sahibi, durumu polise bildirdi. Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yapılan incelemelerin ardından şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler