HABER

Hamsili pizzaya talep yağıyor

Karadeniz denince akla ilk gelen Hamsinin daha önce köftesi, lahmacunu, döneri, sucuğu, pidesi, pilavı, tatlısı derken şimdi de pizzası yapıldı. Sosyal medyada paylaşılan Hamsili pizza talep patlaması yaşadı.

Özellikle Amerika ve İtalya’da yapılan ve bir çok kişi tarafından beğeni ile tüketilen pizza bu sefer hamsi ile yapıldı. Düzce’de yıllardır pizza işletmesi bulunan Harun Kılıç, pizzayı farklı lezzetler ile buluşturmaya devam ediyor. Daha önce çeşitli tatları pizza ile buluşturan Kılıç, denizden adeta fışkıran hamsi ile pizza yapmaya karar verdi. Hamurunu açıp, sosunu sürmesinin ardından özenle hazırladığı hamsileri tepsiye sererek pişirdi.

Hamsili pizzayı yapmasının ardından arkadaşları ile birlikte yiyen Harun Kılıç, görselini çektiği Hamsili Pizzayı sosyal medyaya yükledi. Akşam saatlerinde paylaşım yapmasının ardından Kılıç’ın işletmesi sabah saatlerinde Hamsili pizza isteyenlerle doldu taştı. Talep patlaması yaşayan Kılıç, işin içinden henüz nasıl çıkacağını bilemezken, talebe göre menüye hamsili pizzayı koyacağını belirtti.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler