Galatasaray'da Fatih Terim ve Muslera basın toplantısı düzenliyor! PSV öncesi kızdı...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2021 17:44

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve kaleci Fernando Muslera, PSV Eindhoven ile oynayacakları maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yapıyor.

Haberin Devamı

GHEZZAL'I İSTEDİ Mİ?

Ghezzal'ı çok istedim. Ben de başkan da çok istedi. Hangi teknik adam Ghezzal'ı istemez de istemedi diye bir şey çıkartılır? Söylemem gereken bazı şeyler var ama söyleyemiyorum. Transfer dinamiktir. Bugün istediğiniz bir oyuncuyu yarın istemezsiniz ama bugün vazgeçtiğiniz oyuncuyu yarın alırsınız. Sizin için fırsat transferi olan bir oyuncuyu da alabilirsiniz. Ben size ana hatlarıyla söylüyorum.

MORUTAN VE BERKAN SORUSUNA YANIT

İsim isim girersek bunun sonu olmaz. Galatasaray'ın 1 Eylül'e kadar neler yapacağını göreceksiniz. Hangi teknik adam Ghezzal'ı istemez? Nasıl böyle söylentiler çıkabilir! Futbol dinamiktir, transfer de böyledir.

"MORUTAN ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU"

Morutan çok iyi bir futbolcu. Çok da beğeniyorum. Bize de haber yollamış. 'Zayıf oynuyorum ki beni alsınlar' demiş. Makul bir paraya hayır demeyiz. Gerçekten zevk verecek bir oyuncu. O zevki de daha önce burada ağabeyleri verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!