Galatasaray - Hatayspor Maçı Canlı Anlatım İzle

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray - Hatayspor Maçı Canlı Anlatım İzle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2020 18:30

Ligde çıktığı son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Atakaş Hatayspor'u ağırlayacak. Süper Lig'in son haftalarında büyük çıkış yakalayan ve 20 puanla 2. sıraya kadar yükselen Galatasaray, bu başarısını Hatayspor karşısında da sürdürmek istiyor. Peki, Galatasaray - Atakaş Hatayspor mücadelesi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?.. Maçla ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Ayrıca Galatasaray Hatayspor canlı anlatım izleme seçeneği maç başladığında sizlerle olacak..

Haberin Devamı

Süper Lig'in 11. haftasında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Son haftalarda başarılı bir form grafiği yakalayan ve Arda Turan, Falcao, Belhanda gibi birçok yıldız futbolcusundan yoksun olmasına karşın, üst üste 3 galibiyeti hanesine yazdıran Galatasaray, ligin sürpriz sonuçlara imza atan takımı Atakaş Hatayspor'u konuk ediyor.

Koronavirüs (Kovid-19) testleri negatife dönen Arda Turan, Babel, Belhanda ve Okan Kocuk, Cimbom'da moralleri yükseltirken, galibiyet serisi yakalayan Terim ve öğrencileri, Hatayspor karşısında 3 puan alarak zirveye bir adım daha yaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

Galatasaray Hatayspor canlı anlatım izle

Galatasaray Hatayspor maçı Spor Arena'nın canlı anlatımlarıyla sizlerle olacak.

TERİM KAZANAN 11'İ BOZMUYOR

Süper Lig tarihinde ilk kez Hatayspor'la karşılaşacak Galatasaray'ın sahaya Çaykur Rizespor maçında olduğu gibi Fatih, Linnes, Donk, Marcao, Emre Taşdemir, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Oğulcan, Emre Akbaba, Feghouli, Diagne 11'yle çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılılar gibi koronavirüs vakalarıyla başı dertte olan Hatayspor'un ise Mohamedi, Burak, Yusuf, Pablo Katranis, Sackey, Selim, Aabid, Traore, Akintola, Diouf 11'yle mücadelede yer alması muhtemel görünüyor.

GALATASARAY - ATAKAŞ HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Türk Telekom Stadı'nda bugün saat 19.00'da başlayacak Galatasaray - Atakaş Hatayspor müsabakası beIN Sports 1'den canlı olarak ekranlara gelecek. Karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek. Erkan Özdamar'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ile Abdullah Bora Özkara yaparken, dördüncü hakem ise Bülent Birincioğlu olacak.

ASLAN, 20 PUANLA 2. SIRADA

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı 10 karşılaşmada 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılı takımın 20 puanı bulunuyor.

Atakaş Hatayspor ise ligde oynadığı 7 müsabakada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda 12 puan elde etti.

SON 5 MAÇTA 13 PUAN TOPLADI

Galatasaray, Süper Lig'deki son 5 maçının 4'ünü kazanırken, birinde berabere kaldı.

Bu maçlarda Büyükşehir Belediye Erzurumspor, MKE Ankaragücü, Demir Grup Sivasspor ve Çaykur Rizespor'u yenen sarı-kırmızılı takım, Hes Kablo Kayserispor ile berabere kaldı.

Haberin Devamı

Galatasaray, son 5 karşılaşmasında hanesine 13 puan yazdırdı.

TESTLERİ NEGATİFE DÖNEN FUTBOLCULAR KADRODA YER ALABİLECEK

Galatasaray'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testleri negatife dönen 4 futbolcu, maçın kadrosunda yer alabilecek.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada futbolcular Arda Turan, Ryan Babel, Omar Elabdellaoui, Younes Belhanda ve Okan Kocuk'un Kovid-19 testleri pozitif çıkmıştı.

Beş futbolcunun da testleri negatife dönerken, izolasyon süreçlerini tamamlayan Arda Turan, Babel, Belhanda ve Okan Kocuk, teknik heyetin görev vermesi durumunda maçta forma giyebilecek.

Karantina süresi sona ermeyen Elabdellaoui ise kadroda bulunamayacak.

Haberin Devamı

Ayak bileği burkulduğu için dünkü idmana katılmayan Taylan Antalyalı ile özel program dahilinde çalışan Radamel Falcao ve Marcelo Saracchi'nin durumları ise bugün yapılacak antrenmandan sonra netlik kazanacak.

ÜÇ FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Galatasaray'da Taylan Antalyalı, Younes Belhanda ve Christian Luyindama, Atakaş Hatayspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu futbolcular, kart görmeleri durumunda 12. haftayı bay geçecek sarı-kırmızılı ekibin 13. haftada Fatih Karagümrük ile yapacağı maçta forma giyemeyecek.

HATAYSPOR İLE İLK RANDEVU

Galatasaray, Süper Lig'de Atakaş Hatayspor ile ilk kez karşılaşacak.

Sarı-kırmızılı takım, geçen sezon sonunda lige yükselen Akdeniz temsilcisi ile bu kulvarda ilk maçını yapacak.

Haberin Devamı

Mevzu Bahis | Denizlispor - Fenerbahçe maçında 13.00 orana dikkat! Haftanın İddaa tercihleri...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!