HABER

Fırtına aydınlatma direğini devirdi

Antalya'nın Manavgatilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağmur vefırtına, Demokrasi Bulvarı’nda orta refüjde bulunan aydınlatma direğinidevirdi. İlçede 2 saat boyunca aralıksız devam eden şiddetli yağmur, zaman zamanvatandaşlara zor anlar yaşattı. Hava sıcaklıklarının mevsimnormallerinin üzerinde seyrettiği ilçe, güne yağmur sürpriziyle başladı.Sabah 06.30 sıralarında başlayan ve aralıksız 2 saat devam edenşiddetli yağmur ve zaman zaman etkili olan rüzgar, hayatı olumsuzetkiledi. Şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle vatandaşlar işlerinegitmekte zorlanırken, bazı caddelerde su birikintileri meydana geldi.Demokrasi Bulvarı üzerinde bir aydınlatma direği, yağmur ve fırtınanınetkisiyle yola devrilerek trafik akışını engelledi. Yoldaki aydınlatmadireği orta refüje kaldırılarak trafik akışı sağlandı.
Antalya'nın Manavgatilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağmur vefırtına, Demokrasi Bulvarı’nda orta refüjde bulunan aydınlatma direğinidevirdi.
İlçede 2 saat boyunca aralıksız devam eden şiddetli yağmur, zaman zamanvatandaşlara zor anlar yaşattı. Hava sıcaklıklarının mevsimnormallerinin üzerinde seyrettiği ilçe, güne yağmur sürpriziyle başladı.Sabah 06.30 sıralarında başlayan ve aralıksız 2 saat devam edenşiddetli yağmur ve zaman zaman etkili olan rüzgar, hayatı olumsuzetkiledi. Şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle vatandaşlar işlerinegitmekte zorlanırken, bazı caddelerde su birikintileri meydana geldi.Demokrasi Bulvarı üzerinde bir aydınlatma direği, yağmur ve fırtınanınetkisiyle yola devrilerek trafik akışını engelledi. Yoldaki aydınlatmadireği orta refüje kaldırılarak trafik akışı sağlandı.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler