Fenerbahçe'de Metin Sipahioğlu açıklamalarda bulundu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2021 13:07

Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Metin Sipahioğlu, Galatasaray derbisi sonrası oluşan gündeme dair kulüp televizyonunda değerlendirmelerde bulundu. FB TV'den yayınlanan görüntülerde Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve beraberindeki heyetin stada giriş anları gösterilirken Mustafa Cengiz'in Fenerbahçe'ye yönelttiği iddialara da yanıt verdi.

Haberin Devamı

Sipahioğlu, "İnsan bu görüntüleri izlerken utanır ya. Rahat bir şekilde giriyorlar, isim bile sorulmadan stada giriyorlar. Galatasaray yönetiminin söylediği birinci yalan bu şekilde. Somutlarıyla gösteriyoruz. İsim kontrolü bile olmamış, herkes rahat bir şekilde girmiş stada. Bu zaten normal bir durum, böyle değilmiş gibi davranılması anormaldir. Hepsi yalan! Sadece yalan. İnsan diyecek bir şey bulamıyor, koskocaman, kanıtlanan bir yalan!" dedi.

Şifre 1907 diyen stada girdi mi? sorusuna ise Metin Sipahioğlu; "Galiba fazla film izliyorlar, sanata düşkünler. Hayal güçleri çok yüksek. Bir açıdan yüksek, bir açıdan düşük. Söyledikleri ikinci yalan da her 1907 diyeni stada aldılar yalanı. İkinci yalan, Şifre 1907 yalanı. Böyle şifreli seyirci almak ne Fenerbahçe ne Türkiye tarihinde olmuştur. Bu açıklanabilecek bir durum değildir. Nasıl bilgilendiriyorlar anlamak mümkün değil. 200 kişi alacaktık stada. O yüzden protokole mi geldiniz, 1907 tribününe mi geldiniz diye soruyorduk. Mustafa Cengiz bunları gerçekten söylüyorsa çok büyük bir hata yapıyor. Ona bilgiyi verenler çok yanlış yapıyor. Türkiye'nin hiçbir stadına şifre ile taraftar alamazsınız. Buna çocuklar bile inanmaz." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!