Fatih Terim: 'Sivas deplasmanında 3 puan önemli bir iş'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2020 22:37

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Kritik bir zamanda aldığımız 3 puan sevindirici. Arda bugün iyi oynadı, onun adına mutluyum" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona eren Demir Grup Sivasspor karşılaşması sonrasında değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Fatih Terim, "Sivas deplasmanında 3 puan önemli bir iş. 3 puan aldığımızı için sevinçliyim. Futbolcularımı kutluyorum. İyi mücadele ettiler. Özellikle ilk 1 saati ön plana koyabiliriz. Organizasyonlarımız, sahadaki parselizasyon hepsi çok iyiydi. 2-0 dan sonra daha farklı olabilirdi. Ama 2-1'den sonra da her şey olabilirdi,. Sonuç olarak kritik bir zamanda aldığımız 3 puan sevindirici. Arada kalan oyuncularımızla hazırlanacağız Kayseri maçına. Milli takıma giden oyuncularımız ve 1-2 sakat oyuncumuz var. İnşallah tam takım, kazasız belasız herkes milli takımdan döner" dedi.
Arda Turan'ın ligdeki ilk golünü atmasıyla ilgili de değerlendirme yapan Terim, "Arda bugün hakikaten çok iyi oynadı. Gol attı, oyuna katkısı yüksekti, iştahlıydı. Oyundan zevk alınca da ortaya yetenekli, lider bir Arda çıktı. Onun adına da Galatasaray adına da memnunum. Onu kutluyorum. Şahsında da tüm arkadaşlarını kutluyorum" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!