HABER

Ellerine dezenfektan döküp, atıkları yakmaya çalışınca alev alev yandı

BAŞAKŞEHİR'de el dezenfektanı kullandıktan sonra iş yerinde bulunan atıkları yakmaya çalışan bir kişi dezenfaktandaki alkolün etkisiyle aniden yanmaya başladı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Uzman Doktor Ülkümen Rodoplu, "Hem kendimizi korumak hem de çocuklarımızı korumak için dezenfektan kullandıktan sonra kibrit ya da çakmak yakılmamalı. En az 3 dakika geçmesi sağlanmalı. Kişiler bu konuda dikkatli olmazsa ellerinde, kollarında yanıklar oluşabilir" dedi.


SAĞ KOLUNDA YANIKLAR OLUŞTU


Başakşehir'de bulunan metal kaplama atölyesinde çalışan bir kişi, el dezenfaktanını kullandıktan sonra atölyede bulunan atıkları yakmak istedi. Atıkları yakmaya çalıştığı sırada dezenfaktandaki alkolün etkisiyle alev alev yanmaya başladı. Olayı gören diğer çalışanlar, mesai arkadaşlarının yardımına koştu. Üzerindeki tişörtü çıkararak yanmaktan son anda kurtulan kişinin, sağ kolunda yanıklar oluştuğu öğrenildi. 

O ANLAR KAMERADA
Yaşananlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, el dezenfaktanı kullanan kişinin elinde bulunan sigarayı yere attığı görülüyor. Kısa bir süre sonra atıkların olduğu yöne dönen adamın, önce sağ kolundan alev alev yanmaya başladığı, alevlerin tişörtüne sıçradığı kameraya yansıyor. Yanan arkadaşının yardımına koşan iki kişinin paniklediği, çalışanlardan birinin elindeki bez parçasıyla yardımına koştuğu güvenlik kamerasına yansıyor. Üzerindeki tişörtü çıkaran ve arkadaşlarının yanmaktan son anda kurtardığı kişinin, şoka girdiği de görülüyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler