HABER

Düzce'deki deprem anı kamerada

Düzce merkezli 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı başta İstanbul olmak üzere çevre illerde de hissedilirken, depreme anı ise kameralara böyle yansıdı.

AFAD, Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem, İstanbul ve çevresinde birçok kentte hissedildi. İçişleri Bakanı Soylu ve AFAD'dan yapılan açıklamalara göre şu ana kadar olumsuz bir ihbar yapılmadı. AFAD, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu.

İSTANBUL'DA OLUMSUZ GELİŞME YAŞANMADI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, korkutan sarsıntıyla ilgili "Düzce merkezli gerçekleşen depremden etkilenen bütün illerimize geçmiş olsun. İstanbul'da şu ana kadar olumsuz bir gelişme yaşanmadı." açıklamasında bulundu.

DEPREM ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA

Düzce’de meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem sırasında yaşanan panik anları, iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Markette sarsıntıyla raflarda bulunan ürünlerden bazıları, devrilirken, içeride bulunanlar ise panikle dışarı çıktı. Mobilya mağazasında da deprem anında içeride bulunanlar, korkuyla dışarı koştu.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler