HABER

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde gerginlik

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen 2 ayrı soruşturma kapsamında gözaltına alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve Eşbaşkan Fırat Anlı ile ilgili işlemler sürdürülürken Belediye ve DİSKİ’de yapılan aramalar sona erdi. Belediye önünde polisin aldığı güvenlik önlemi devam ederken, Belediye yetkilileri, arama sonrası binaya bugün saat 08.00 sıralarında girdi. Valilik ise saat 11.00'de belediye önünde toplanma çağrılarına karşın açıklama yaptı.Büyükşehir Belediye binasında saat 01.00 itibariyle polis ve Jandarma tarafından gerçekleştirilen aramalar sürerken içeriye girmeye çalışan, DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel ve HDP'li vekiller ile polisler arasında arbede yaşandı.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen 2 ayrı soruşturma kapsamında gözaltına alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve Eşbaşkan Fırat Anlı ile ilgili işlemler sürdürülürken Belediye ve DİSKİ’de yapılan aramalar sona erdi. Belediye önünde polisin aldığı güvenlik önlemi devam ederken, Belediye yetkilileri, arama sonrası binaya bugün saat 08.00 sıralarında girdi. Valilik ise saat 11.00'de belediye önünde toplanma çağrılarına karşın açıklama yaptı.
Büyükşehir Belediye binasında saat 01.00 itibariyle polis ve Jandarma tarafından gerçekleştirilen aramalar sürerken içeriye girmeye çalışan, DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel ve HDP'li vekiller ile polisler arasında arbede yaşandı.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler