HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşuyor.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satırbaşları:
Bu muhteşem buluşma için Trabzon İl Teşkilatı'na, milletvekillerine, gençlik ve kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. İşte bu gençlik hiçbir partide olmayan bir gençlik. Hazırlıklarımızı kimseye prim vermeden TEKNOFEST gençliği olarak yola devam edeceğiz. Türkiye'ye daha fazla yatırım kazandırarak, ülkemizi daha güçlendirerek geçmiştekilerin emanetlerine hakkıyla sahip çıkıyoruz.

ELLERİNE TUTUŞTURULAN HER KAĞIT PARÇASINI BELGE ZANNEDİP DEVLETİN KURUMLARINI KÖTÜLEMEKTEN BAŞKA YOL BİLMİYORLAR

Muhalefetin ülkeye dair ne hayalleri ne de çözüm bulmak için niyetleri var. Sadece istismar etmenin, çamur atmanın, milletimizin aklıyla alay etmenin peşindeler. Onlar gündelik meselelerin ardına takılıp kalıyorlar. Onlar yabancı büyükelçilere şikayet dilekçesi yazıyorlar. Biz proje üretirken, icraat yaparken onlar sadece iftira peşinde koşuyor, çamur atıyor. Ellerine tutuşturulan her kağıt parçasını belge zannedip devletin kurumlarını kötülemekten başka yol ve yöntem bilmiyorlar. CHP'li belediyelerde yolsuzluk, hırsızlık, beceriksizlik had safhaya çıkmışken asılsız ithamlarla yatırımlarımızı engellemeye çalışıyorlar. Bay Kemal ve yoldaşları her gün yeni bir yalanla rezil olmaktan hiç usanmadı. Şimdiye kadar onlarca kez tazminat ödemeye mahkum oldular. Ulaştırma ve Enerji Bakanlarımız, Bay Kemal'in iftiralarına cevabı en güzel şekilde verdiler. 

BÜYÜKELÇİLERİN ARZUHAL MAKAMI HALİNE GETİRİLMESİ TÜRKİYE'NİN BAĞIMSIZLIĞI AÇISINDAN VAHİM BİR DURUMDUR

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kendi siyasi ikbalinin ülkenin menfaatlerinin üzerinde gören siyasi anlayışı kabul etmiyoruz. Büyükelçilerin arzuhal makamı haline getirilmesi Türkiye'nin bağımsızlığı açısından vahim bir durumdur. Türkiye'yi böyle bir duruma düşürmeye kimsenin hakkı yoktur. Bay Kemal'in elinde CHP'nin rotasını tamamen kaybetmesi en çok CHP'li seçmeni rencide ediyor. Gazi'nin partisi diye oy verdikleri partinin milli meselelerde onurlu duruş sergileyememesi en fazla onların başını yere eğiyor. 2023 seçimlerinin CHP'nin bu kamburdan kurtuluşuna vesile olacağına inanıyorum. Muahlefetin gündemi ile bizim gündemimiz arasında dağlar kadar fark var. 

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler