HABER

Çeşme'de sahiller bayramın ikinci gününde doldu

İzmir'in Çeşme ilçesi, Kurban Bayramı tatilinde bu yıl da en çok tercih edilen destinasyonlardan biri oldu. Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar denizi ve plajlarıyla ünlü Çeşme'de yoğunluk oluşturdu.

Kurban Bayramının ikinci gününde İstanbul'da kalanlar sıcak havayı da fırsat bilerek plajlara akın etti. Büyükçekmece'deki plaj havadan görüntülendi. 4 günlük bayram tatilinde bazı vatandaşlar tatil beldelerine bazıları memleketlerine giderken İstanbul'da kalanlar da sahillere ve plajlara akın etti.

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde tatilciler İzmir'in Çeşme ilçesine akını ediyor. Çeşme'de nüfus 1 milyonu aşarken otellerde doluluk yüzde 90'a ulaştı.

İSTANBULLULAR SAHİLLERE AKIN ETTİ

Büyükçekmece'deki halk plajında yoğunluk oluştu. Kimi güneşlendi, kimi denizde yüzdü. Plaj havandan da görüntülendi.

Büyükçekmece ve Küçükçekmece'de Menekşe Sahili'nde, günün erken saatlerinden itibaren dolmaya başlarken, güneşli havanın tadını çıkaran vatandaşlar denize girerek serinledi, bazıları ise sahilde güneşlenmeyi tercih etti. Çocuklar da sahilin keyfini oyunlar oynayarak çıkardı.

NÜFUS 1 MİLYONU AŞTI

Nüfusu 1 milyonu aşan ilçede vatandaşlar denizin ve kumun tadını çıkartıyor. İlçenin en ünlü plajlarından Ilıca Plajı'nda yaşanan yoğunluk havadan görüntülendi.

İzmir'in en ünlü ve gözde tatil noktalarından biri olan Çeşme'de bayram yoğunluğu yaşanıyor. İlçenin nüfusu bayramın ikinci günü itibariyle 1 milyonu aşarken, otellerde doluluk oranı ise yüzde 90'ı buldu.

Çeşme'nin en ünlü plajlarından biri olan Ilıca Plajı'nda yaşanan yoğunluk göze çarptı.

3 kilometrelik şeridi olan ünlü plaja gelen vatandaşlar, kumsalları hıncahınç doldurdu. Bazı vatandaşlar yüzerek vakit geçirirken, bazıları da güneşlenmeyi tercih etti. Ilıca Plajı'nda oluşan kalabalık havadan görüntülendi. 

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler