Cengiz Ünder: 'Premier Lig'de yıllarca oynamak istiyorum'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2020 09:31

A Milli Takımımızın yıldız ismi Cengiz Ünder, Sırbistan'la oynanacak UEFA Uluslar Ligi maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Uluslar B Ligi'nde 1-1 sona eren Rusya maçında sonradan oyuna girip katkı sağladığı için mutlu olduğunu söyleyen ay-yıldızlı futbolcu, "Çok pozisyona girdik. İki önemli şutum kaleci tarafından çıkarıldı. Bunun için çok üzgünüm. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçtı. Çok sayıda pozisyona girmiştik. Son dakikalarda Zeki'nin kaçırdığı net bir pozisyon vardı. Önümüzde yeni bir maç var. Bu müsabakayı kazanmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Milli futbolcu, Rusya müsabakasına sonradan girmesiyle ilgili soru üzerine, "Her zaman oynamak için hazırım. Çok iyi çalışıyorum. Sonradan oyuna girmek veya ilk 11 oynamak hocamızın takdiri. Ben her zaman hazırım. Ne zaman forma şansı gelirse elimden geleni yaparım." dedi.

Leicester City'ye transfer olduğu için çok mutlu olduğunu anlatan Cengiz, "Her zaman hedeflerimden biri İngiltere Premier Lig'de oynamaktı. Artık oradayım. Umarım orada kalıcı bir oyuncu olurum ve hayalim olan Premier Lig'de yıllarca oynarım." diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!