HABER

Çarptığı yayanın ölümüne sebep oldu, otomobilini kontrol edip olay yerinden kaçtı

Antalya'da otomobilin yayaya çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaya yaşamını yitirdi. Kaza sonrası otomobil sürücüsü otomobilini kontrol ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Hayatını kaybeden Ahmet Elmalıca’nın Gazipaşa’dan Antalya’ya giderken, yolun karşısındaki lokantada çorba içtikten sonra aracına dönerken kazanın meydana geldiği bildirildi. Jandarma ekipleri, yayaya çarptıktan sonra olay yerinden kaçan 07 HNK 91 plakalı gri renkli clio marka otomobilin İzmir istikametinde seyir halinde olduğunu belirledi.

Kaza Alanya-Manavgat D-400 Karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Alanya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki sürücüsü belirlenemeyen 07 HNK 91 plakalı gri renkli Clio marka otomobil, akaryakıt istasyonu önünde yolun karşısına geçmekte olan Ahmet Elmalıca'ya (45) çarptı. Otomobil kaza sonra durmadan olay yerinden kaçarken, olay yerine çağrılan 112 sağlık ekibi Ahmet Elmalıca’nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.Ahmet Elmalıca’nın cenazesi, Jandarma Olay Yeri İnceleme, Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.


JANDARMA ARACI BELİRLEDİ

Kazanın meydana geldiği yerin yakınında kamyonuyla dinlenmek amacıyla bekleyen Mahmut Soyak isimli şoför, kaza anını görmediğini, bir ses duyarak kamyondan indiğini belirterek “Baktığımda yerde yatan bir kişi vardı. Hemen biraz ilerisinde de dörtlüleri yanan gri bir otomobil, otomobilin etrafını kontrol eden bir şahıs vardı. Ben seslendim ama aracına binip uzaklaştı. Aracın panjuru ve tamponunun parçası kaldı. Hemen 155’i aradım ve bilgi verdim. Sağlık ekibi geldi jandarma ve trafik geldi. Adam ölmüştü” dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler