HABER

Büyük pişmanlık! 'Söylentilere inandık, yanlış yapmışız'

Kayseri Devlet Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören 3 çocuk annesi Aysel Yılmaz (40), aşı yaptırmaya karar verdiğinde hastalığa yakalandığını belirterek, "Söylentilere inandık, yanlış yapmışız. Pişmanım. Herkes aşısını yaptırsın" dedi.

Kayseri'de yaşayan Aysel Yılmaz, 8 gün önce evinde kas ağrısı çekmeye başladı, 1 haftanın sonunda sağlık durumu ağırlaşınca ambulansla Kayseri Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Kliniği'ne kaldırıldı. Covid-19 testi pozitif çıkan Yılmaz, tedavi altına alındı.

Tedavisi süren Aysel Yılmaz, "1 hafta evde hasta yattım, durumum kötüleşince hastaneye gittik. Çekilen tomografimde ciğerlerimde Koronavirüs görüldü. Bu nedenle de hemen hastaneye yatırıldım. Tedavim başladığı andan itibaren kendimi iyi hissettim. Aşı yaptırmadım. Son ana kadar bekledik. 'Türk aşısı çıkınca oluruz' dedik. Ailece aşı olmaya karar verdiğimiz hafta hastalığa yakalandım. Hastalığa hiç yakalanmamıştık" diye konuştu.

AŞI ÇAĞRISI YAPTI

Aşı yaptırmadığı için pişman olduğunu belirten Yılmaz, "Aşıyı içeriği ve yan etkileri için yaptırmadım. Söylentilere inandık, yanlış yapmışız. Aşı yaptıranlar hasta olsalar bile hafif atlatıyordu. Biz de aşı yaptıranları görünce 'Aşımızı yaptıralım, aşıdan nereye kadar kaçacağız?' dedik. Tam karar verdiğimizde de hastalığa yakalandık. Çok pişmanım. Lütfen herkes aşısını olsun, korkmasın. Aşılı olduklarında hastalansalar bile hafif atlatırlar. Bizim gibi zorlanmazlar. Hata yapmasılar" dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler