Burak Elmas: Galatasaray başkanlığına aday değilim

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2022 14:50

Burak Elmas: "Bugün ümit ediyorum Galatasaray Spor kulübü başkanı olarak bu dönem karşınıza son çıkışım"

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, NEF Stadyumu'nda basın toplantısı gerçekleştirdi. Elmas, 11 Haziran'da yapılacak seçimde aday olmayacağını söyledi.

Burak Elmas"Bugün ümit ediyorum Galatasaray Spor kulübü başkanı olarak bu dönem karşınıza son çıkışım. 30 Nisan’da yapılacak seçimde aday değildim. 11 Haziran’da yapılacak seçim için de aday değilim" dedi.

Elmas'ın açıklamaları şöyle:

"11 Haziran'da gerçekleşecek seçimle alakalı daha önce etrafıma da bana soranlara da defalarca girmeyce4ğimi söylememe rağmen bunun üzerinden spekülasyonlar yapılıyor. Bu sebeple bunu net bir şekilde listelerin verileceği son tarihi beklemeksizin bugün sizlerin karşısında açıklamak istedim. Bugün bu basın toplantısını yaparken son gelişen olaylarla ilgili özellikle de maalesef Galatasaray değerlerine hiç yakışmayan ve organize şekilde yapılan olağanüstü divan kurulu ,ile ilgili, orada söylemlerde bulunanlarla ilgili birtakım  cevaplar vermek ve Galatasaraylıları aslında arkada ne kadar çirkin ve sadece kişilerin kendi egolarının ve iktidar kavgaların ön planda olduğu, çirkin bir mücadelenin yaşandığı konusunda sizleri bilgilendirmek istedim. Bizler aday olurken Galatasaray'ın eskisi gibi değerlerine sahip çıktığı, benim de zamanında gençken yöneticilik yaptığım ve genç yaşımda Galatasaraylı olmamız sebebiyet vermiş değerlerle yaşamasını sağlamak adına ve Galatasaray'ın mali ve manevi özgürlüğüne kavuşması açısından çok zor bir dönemde aday olduğumuzu söyledik. Bunun bir iktidar değil  Galatasaray mücadelesi olduğunu defalarca dile getirdik.

BAKMADAN GEÇME!