HABER

Gelinlik yerine kamuflaj ceketi, taç yerine kask! Kiev'de kuşatma altında nikah kıydılar

Rusya'nın işgaliyle başlayan Ukrayna savaşının 12'inci gününde cephelerden korkunç haberler gelmeye devam ediyor. Ancak Kiev'den gelen bir haber, sadece Ukraynalıların değil, tüm dünyanın gülümsemesini sağladı. Üstlerinde askeri üniformalarıyla cephede nikah kıyan Ukraynalı çift hayatın her şeye rağmen devam ettiğini kanıtladı...

Gelin duvağını kamuflaj giysilerinin üzerine taktı, damat nikaha kafasında kaskla geldi. Nikahı kıyan din adamı da aynı haldeydi. Davetliler de omuzlarındaki ağır silahlar ve tanksavar füzeleriyle katılmıştı dostlarının en mutlu gününe. Konuklar arasındaki Belediye Başkanı, önce gelinle daha sonra da nikahı ölümsüzleştirmesi için davet edilen gazeteciler ordusuyla 'selfie' çekerken bile üzerindeki kurşun geçirmez yeleğini çıkarmadı.

Bu bahsettiğimiz nikah, dün Ukrayna'nın başkenti Kiev'de kıyıldı. Rus kuşatması altındaki şehirde evlenenler, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin iki üyesi Lesya İvaşçenko ve Valeri Filimonov'du. Silah sesleri arasında kıyılan bu nikah, savaşın en kanlı en ateşli anlarında bile hayatın normal akışının devam etmekte olduğuna bir kanıt olarak görüldü.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler