MAGAZİN

Billur Kalkavan, sağlığıyla ilgili son durumunu paylaştı

Akciğer kanserine yakalanan ünlü isim son durumunu paylaştı.

Mayıs ayında akciğer kanserine yakalandığını açıklayan Billur Kalkavan, uzun aradan sonra paylaşım yaparak, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Sitem de bulunan takipçilerine de seslenen Kalkavan, 'kolay şeyler yaşamıyorum' dedi.

Kalkavan “Biliyorum epeydir paylaşım yapmadım. Herkes arıyor soruyor. Ama cevap verecek halim olmadı” dedikten sonra yaşadığı süreci anlattı.

Hastanede zatürre olduğunu açıklayan Kalkavan, akciğerinden su alındığını söyledi. “Bayağı tatsız şeyler yaşadım. O yüzden hiç enerjim olmadı güzel paylaşımlar yapacak” diyen oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ama merak etmeyin tedavilerim çok güzel ilerliyor. Sadece nefes almakta biraz zorlanıyorum. Ciğerimden su boşaltıldı. Tedavilerim, kemoterapi güzel gidiyor.”

'Lütfen bana sitem etmeyin' sözleriyle takipçilerinde ricada bulunan ünlü isim 'biraz anlayışlı olun, kolay şeyler yaşamıyorum' dedi.

Billur TV adlı kendi YouTube kanalında Astroloji yayınları yapan Billur Kalkavan, astrolog Oğuzhan Ceyhan ile yeni program çektiklerini de müjdeledi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler