HABER

Bilecik'te demir - çelik fabrikasında patlamadaki iki işçi hayatını kaybetti

Bilecik'te demir - çelik fabrikasında gece meydana gelen patlamada 2 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi de yaralandı.

Bozüyük ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren demir - çelik fabrikasının kazan bölümünde saat 01.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi.

Patlamada işçiler Gökhan TaştanAli Gündoğan ve Enver Güler (37) yaralandı. İhbarla fabrikaya gelen sağlık ekibi, yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Sağlık durumu kritik olan Gündoğan ve Güler, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Tedaviye alınan Taştan'ın ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Jandarma, patlamayla ilgili soruşturma başlattı. 

 İŞÇİLER GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Yaşamını yitiren işçilerden evli ve 3 çocuk babası Ali Gündoğar'ın cenazesi hastane morgundaki işlemlerinin ardından memleketi Eskişehir'e getirildi. Gündoğar için İlahiyat camiinde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Gündoğar'ın yakınlarını ve mesai arkadaşlarının yanı sıra Türk Metal-Sen Eskişehir Şubesi üyeleri katıldı. Ali Gündoğar'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Muttalip Mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Evli ve 2 çocuk babası Enver Güler'in (45) cenazesi de, hastane morgundaki işlemlerinin ardından memleketi Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Kırgıl köyüne getirildi. Köy camiinde Güler için cenaze namazı kılındı. Cenazeye Güler'in yakınlarının yanı sıra köy halkı katıldı. Enver Güler, cenaze namazının ardından köy mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler