HABER

Başçavuş Avcı'nın baba evinde büyük acı

SÜLEYMAN Şah Saygı Karakolu'nda görev yapan ve gece düzenlenen operasyonda kaza sonucu şehit düşen Muharebe Astsubay Başçavuş Halit Avcı'nın Trabzon'un Maçka ilçesindeki baba evine ateş düştü. Gürgenağaç Köyü'nde yaşayan şehitin babası Mustafa Avcı, gece olayı duyduklarını ancak bilgi alamadıklarını anlattı, "Yatamadık, uyuyamadık. Sabah komutanlar geldi, acı haberi verdi. Sınırlar ötesinde çocuğum öldü. Komutanlar tank kapağının düşüp başına vurduğunu söylüyor. Cumhurbaşkanı da aradı, Başbakan da. Başbakan da tankın bir parçasının vurduğunu söyledi. Detaylı bilgi gelmedi. Kalp masajı da yapmışlara ama kurtaramamışlar. 16 yıllık askerdi oğlum. 3 ay önce buradaydı. Her Pazar günü beni aramazsa mutlaka anasını arardı. Bu Pazar arayamadı, acı haberi geldi. Mart ayında ilk çocuğu dünyaya gelecekti' dedi. 
SÜLEYMAN Şah Saygı Karakolu'nda görev yapan ve gece düzenlenen operasyonda kaza sonucu şehit düşen Muharebe Astsubay Başçavuş Halit Avcı'nın Trabzon'un Maçka ilçesindeki baba evine ateş düştü.
Gürgenağaç Köyü'nde yaşayan şehitin babası Mustafa Avcı, gece olayı duyduklarını ancak bilgi alamadıklarını anlattı, "Yatamadık, uyuyamadık. Sabah komutanlar geldi, acı haberi verdi. Sınırlar ötesinde çocuğum öldü. Komutanlar tank kapağının düşüp başına vurduğunu söylüyor. Cumhurbaşkanı da aradı, Başbakan da. Başbakan da tankın bir parçasının vurduğunu söyledi. Detaylı bilgi gelmedi. Kalp masajı da yapmışlara ama kurtaramamışlar. 16 yıllık askerdi oğlum. 3 ay önce buradaydı. Her Pazar günü beni aramazsa mutlaka anasını arardı. Bu Pazar arayamadı, acı haberi geldi. Mart ayında ilk çocuğu dünyaya gelecekti' dedi. 
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler