HABER

Balkondan hırsızın kafasına tabak yağdırdı, hırsız böyle kaçtı

Bursa'da sahur vakti hırsızlar bir sokaktaki park halinde olan 50 bin lira değerindeki motosikleti çalmak istedi. Üst kattaki evinden durumu fark eden kadın, motosikleti götürmeye çalışan hırsızın kafasına tabak yağdırdı. Tabaklardan birisi hırsızın başına isabet ederken, zanlı tam götüreceği esnada motosikleti bırakıp kaçtı.

Olay 6 nisan gecesi şehir merkezinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, evinin kapısında bağlı olan motosikleti çalmaya çalışan iki hırsızı gören motosiklet sahibi Ahmet Çağdaş, alt ve üst katında oturan ablasına ve akrabalarına seslendi. Gürültüyü duyan abla Gülay Çağdaş, balkonda oturan kardeşinin yanına gitti. Motosikletin bağlı olduğu iki kilitten birini kıran, diğerini kesemeden fark edilen iki hırsız motosikleti götürmeye yeltendikleri anda kız kardeşi, eline geçirdiği tabak ve tencereyi hırsızlara fırlattı.
Tabaklardan birinin hırsızın kafasına isabet etmesiyle hırsızlar motosikleti olduğu yere bırakıp kaçtı. Aşağıya inen Ahmet Çağdaş ise hemen polise ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler güvenlik kameralarını inceleyip çalışma başlattı. Hırsızların motosikleti götürme çabaları ve kafasına tabak isabet ettiği o anlar işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler