HABER

Balıklı Rum Hastanesi'ndeki yangında taşıyıcı unsurlarda herhangi bir zarar yok

AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Balıklı Rum Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Arısoy, "İlk incelemelerde taşıyıcı sistemlerinde herhangi bir problem yok. Duvarlar, taşıyıcı unsurlarda herhangi bir zarar yok. Çatı yanmış durumda" dedi.

Zeytinburnu'ndaki Balıklı Rum Hastanesi'nin Yaşlı Bakımevi Bölümü'nde dün çıkan yangının ardından bugün çalışmalar devam ediyor. Sabah saatlerinden itibaren devam eden çalışmaların ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, görevlilerden bilgi almak için hastaneye geldi. Hastane içerisindeki incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Arısoy, "Teknik uzmanlarımızın vereceği karara bağlı ama ilk incelemelerde taşıyıcı sistemlerinde herhangi bir problem yok. Tabii Yangın geçirmiş bir bina. Basit bir tadilat, onarımla aşılabilecek gibi görünüyor" diye konuştu.

Kaya ve Arısoy'un ardından hastaneye İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat da gelerek, yetkililerden bilgi aldı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler