HABER

Bahamalar'da ıssız adada mahsur kalan 3 kişi, 33 gün sonra kurtarıldı

Tekneleri alabora oldu, ıssız adaya düştüler, günlerce fare yakalayıp yiyerek hayatta kaldılar... Tüm dünya filmleri aratmayan mucize kurtuluşu konuşuyor!

ABD’nin Florida eyaletiyle Küba arasında bulunan Bahamalar’da bulunan ıssız bir adada mahsur kalan iki erkek ve bir kadın, 33 gün sonra ABD Sahil Güvelik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kurtarılan kişilerin günler boyunca yakaladıkları farelerle beslendikleri öğrenildi.

ABD’nin Florida eyaletiyle Küba arasında yer alan Bahamalar’da bulunan ıssız bir adada mahsur kalan iki erkek ve bir kadın ABD Sahil Güvenliği tarafından 33 gün sonra kurtarıldı. ABD medyası, kurtarılan kişilerin Küba vatandaşı olduğunu ve 33 gün boyunca yakaladıkları farelerle beslenerek hayatta kaldıklarını duyurdu. İsmi açıklanmayan kişilerin, gözaltına alındıktan sonra verdikleri ifadede, teknelerinin alabora olduğunu ve adada mahsur kaldıklarını belirttikleri açıklandı.

HOLLYWOOD FİLMLERİNİ ARATMAYAN KURTARMA OPERASYONU

Salı günü gerçekleşen ve Hollywood filmlerini aratmayan kurtarma operasyonunu, ABD Sahil Güvenlik (USCG) ile birlikte bir helikopter ekibi düzenledi.

ABD Sahil Güvenlik helikopter ekibi, Küba ve Florida Keys arasındaki ıssız bir ada olan Anguilla Cay çevresindeki sularda rutin bir hava devriyesi sırasında insanların bayrak salladığını gördüklerini aktardı.

Kurtarılan üç kişinin, ABD'ye ulaşmaya çalışan göçmenler veya denizde kaybolan balıkçılar olabileceği açıklandı. Yetkililer grubun tek başına adada bu kadar uzun süre hayatta kalmayı başardığına inanmadığını ifade etti.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler