HABER

AVM otoparkında dehşet! Önce sevgilisini sonra kendini vurdu

Türkiye'nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Bakırköy'de bir alışveriş merkezinin otoparkında İ.B.(21) adlı erkek, tartıştığı sevgilisi Y.S.(21)'ye tüfekle ateş edip, aynı tüfekle intihar etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın da hayatını kaybetti. Her ikisinin de öğrenci oldukları öğrenildi. Öte yandan incelemeler sonrası dehşeti yaşatan kişinin babası savcı, annesinin ise hakim olduğu öğrenildi.

Olay, akşam saatlerinde Bakırköy'deki bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana geldi. İddialara göre, İ.B. isimli erkek, otoparkta tartıştığı sevgilisi Y.S.'ye tüfekle ateş edip, aynı tüfekle intihar etti. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan kadını hastaneye kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kadın hayatını kaybetti. İ.B.'nin ise olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor. Her ikisinin de öğrenci oldukları öğrenildi. Çiftin cesetleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

BABA SAVCI, ANNE HAKİM

Dehşeti yaşatan gencin anne ve babasının yargı mensubu oldukları öğrenildi.

Olay yerinde polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerin ardından intihar ettiği ileri sürülen İ.B.’nin cesedi, kapsamlı otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Dehşete düşüren olay sonrasında yapılan incelemelerde İ.B.’nin babasının İstanbul Başsavcılığında görevli savcı olduğu, annesinin ise İstanbul Bölge İdare Mahkemesinde hakim olduğu öğrenildi. Ekiplerin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler