HABER

Antalya'da kayıp gencin cesedini 50 metrelik obruktan çıkardılar

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, yaklaşık 50 metre derinlikteki obrukta erkek cesedi bulundu. İhbar sonrası bölgeye giden itfaiye ekipleri, yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından iple indikleri obruktan cesedi sedyeyle yukarı çıkardı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 4 gündür kayıp olan 20 yaşındaki gencin cansız bedeni, 50 metre derinliğindeki bir obrukta bulundu. Sular çekilince ortaya çıkan ve ağzında maske bulunan cesedi itfaiye, 2 saat süren bir çalışmayla çıkardı.

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi, Kadın Yarı mevkiinde meydana geldi. Park alanına yürümeye gelen vatandaşlar, obruk şeklindeki bir çukurun dibinde ceset fark etti.

EKİPLER HALATLA OBRUĞA İNDİ

50 metrelik obruğun dibinde baş kısmı su içinde bir kişinin hareketsiz yattığını fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından belirtilen yere, polis, itfaiye, sağlık ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Diğer ekiplerin de yardımıyla halatla obruğa inen itfaiye ekipleri, su içindeki kişiyi 2 saatlik operasyonla bulunduğu yerden çıkardı. 

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis tarafından yapılan incelemede, cesedin pazar gecesinden bu yana kayıp olarak aranan Muhammet Emin Kılınçoğlu'na ait olduğu tespit edildi. Kılınçoğlu'nun cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. İntihar etmiş olabileceği değerlendirilen Kılınçoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. 

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler