HABER

Ankara'da şiddetli fırtına var

Ankara'da yoğun yağış başladı. Çankaya, Etimesgut, Yenimahalle, Sincan ilçelerinde dolu ve sağanak yağış başladı.

Başkent Ankara’da başlayan fırtına beraberinde Yağmur getirdi. Tüm şehri etkisi altına alan yağmur hayatı da olumsuz yönde etkiliyor. 

Saat 15 sıralarında aniden başlayan sağanak yağmur Ankara'nın birçok yerinde etkili oldu.

Yağmurla birlikte yaşanan rüzgar görüş mesafesini de büyük oranda etkilerken şehir gündüz vakti neredeyse tamamen karardı.

Kent trafiğinde de zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

YAĞIŞ ŞİDDETİNİ ARTIRACAK

CNN TÜRK muhabiri Fevzi Özgür Altın, canlı yayında "Ankara'da şiddetli yağış etkisini göstermeye başladı. Etkili yağış nedeniyle kısmi olarak trafikte de yoğunluk var. Trafik şu an açık ama ilerleyen dakikalarda ne olacağı belli değil. Bazı noktalarda şiddetli yağış nedeniyle yolların kapandığı iddia ediliyor. Büyükşehir belediye ekipleri kapanmış yollara ulaşmaya çalışıyor. Yağışın artarak etkisini devam etmesi bekleniyor." dedi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN UYARI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı: "Bugün Ankara'da başlayan ve merkeze yönelen gök gürültülü sağanak yağışların akşam saatlerine kadar devam etmesi beklenmektedir. Büyükşehir Belediyemiz tüm birimlerinden 1277 araç 3138 personeliyle teyakkuz halinde olup, vatandaşlarımızın da yağışın olası olumsuzluklarına karşı dikkatli ve tedbirli olmasını rica ederiz." denidi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler