HABER

'Altın Kızlar'dan 1 milyonluk hırsızlık 

Antalya'da, kilitli olmayan evlerin kapılarını, plastik kart kullanmak suretiyle açan ve bu yolla yaklaşık 1 milyon TL deÄŸerinde ziynet eÅŸyası çalan 3'ü kadın 5 şüpheli, polisin düzenlediÄŸi operasyonla yakalandı.Â

Demre'de 8 Ocak'ta kapısını plastik kartla açtıkları Y.E.'nin evine giren hırsızlar, 350 bin lira deÄŸerinde ziynet eÅŸyası çaldı. Olayın ardından soruÅŸturma baÅŸlatan Antalya Emniyet MüdürlüÄŸü AsayiÅŸ Åžube MüdürlüÄŸü Hırsızlık Büro AmirliÄŸi ekipleri, bölgede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede ÅŸüphelilerin 'Altın kızlar' olarak bilinen S.T., K.Ö. ve C.C ile kendilerine yardım eden T.O. ve A.B. olduÄŸu belirlendi. Åžüphelilerin kiraladıkları otomobille ilçede bulundukları tespit edildi. Kent merkezindeki 6 ayrı adrese dün eÅŸ zamanlı operasyon düzenleyen polis, ÅŸüphelileri yakaladı. Gözaltına alınan 5 ÅŸüphelinin evlerinde yapılan aramalarda ise kapı açmada kullanılan plastik aparat, 9 fiÅŸek, deÄŸeri yaklaşık 1 milyon TL olan ziynet eÅŸyası ve 9 bin 930 TL nakit ele geçirildi. El konulan ziynet eÅŸyalarının sahipleri araÅŸtırılırken, ÅŸüphelilerin baÅŸka evlerden hırsızlık olaylarına karışıp karışmadığının belirlenmesi için çalışma yapıldığı belirtildi. 

HIRSIZLIK YAPTIKLARI BÖLGEYE GÖRE GÄ°YÄ°NÄ°YORLAR

Bu arada 'Altın Kızlar' olarak bilinen S.T., K.Ö. ve C.C.'nin hırsızlık yapacakları semte göre giyindikleri, Antalya'nın lüks semti Lara'da daha şık ve havalı, kırsal kesimlerinde ise daha salaÅŸ giyim tercih ettikleri öÄŸrenildi.

Åžüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

GÃœNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler