HABER

Adana'da restorana silahlı saldırı! Panik anları kamerada

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir restoranda korku dolu anlar yaşandı. Restoran işletmecisi Fatih K. (38), iş yerinin önünde kimliği belirsiz kişilerce tabancayla açılan ateş sonucu karnından ve bacağından vurularak yaralandı. Saldırının kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde restoran sahibinin yaralanınca sekerek aracın arkasına sığındığı ve restoranda bulunan müşterilerin ise korkudan saklandığı görüldü.

İş yerinin önündeki restoran sahibi Fatih K. karnından ve bacağından vurularak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Fatih K., ambulansla hastaneye götürülürken, polis de şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

MÜŞTERİLERİN PANİK ANLARI KAMERADA

Saldırı anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde; otomobilin restorana yaklaştığı, içindeki şüphelilerin tabancayla kurşun yağdırdığı anlar yer aldı. Saldırı anında restoran sahibi Fatih K.’nin yaralanınca sekerek aracın arkasına sığındığı ve restoranda bulunan müşterilerin ise korkudan saklandığı görüldü. Olay anında kaldırımda ayakta duran birinin de silahlı saldırıya rağmen tepki vermeden olduğu yerde beklemesi dikkat çekti.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler