HABER

1 milyon 800 bin sahte ABD dolarını piyasaya sürmek isteyen 4 kişi suçüstü yakalandı

MERSÄ°N'de piyasa sürülmek istenen 1 milyon 800 bin sahte ABD doları ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 4 kiÅŸi yakalanarak gözaltına alındı.Â

Mersin Ä°l Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Åžube MüdürlüÄŸü ekipleri, Hatay?dan gelen 4 kiÅŸinin ellerinde bulundurdukları sahte ABD dolarlarını piyasaya sürmek için müÅŸteri aradıkları istihbaratını aldı. Åžüphelileri yakalamak ve sahte paraları ele geçirmek araÅŸtırma baÅŸlatan Jandarma KOM ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda 4 ÅŸüphelinin kimlik bilgilerini ve kullandıkları aracı belirleyerek takibe baÅŸladı.
Yapılan takip sonucunda ÅŸüpheliler ellerinde bulundurdukları sahte ABD dolarını piyasaya sürmek isterken jandarma tarafından suçüstü yakalandı. Åžüpheli ÅŸahısların kullandığı araçta yapılan arama sonucunda el çantasında ve bagaja banknottan oluÅŸan 1 milyon 800 bin sahte ABD doları ile 1 para sayma makinesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alanın ÅŸüpheliler, ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol ÅŸartı ile serbest bırakıldı.

GÃœNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler