HABER

Otomobiliyle motosiklete çarpıp, böyle kaçtı! 1 ölü, 1 yaralı

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde, otomobilin motosiklete çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, otomobilin motosiklete çarpıp, durmayarak kaçtığı görüldü. Polis kazadan sonra olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Kaza, dün gece saat 23.10 sıralarında Göçmenler Kavşağı'nda meydana geldi. Hüseyin Odabaş (25) yönetimindeki 67 AAT 991 plakalı motosiklete, arkasından gelen ve plakası öğrenilemeyen otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Hüseyin Odabaş ve arkasında oturan S.A. motosikletten savruldu. Otomobil ise durmayarak, kaçtı.
Kazayı görenler, polisi ve 112'yi arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, daha sonra ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Hüseyin Odabaş yaşamını yitirdi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ ARANIYOR
Otomobil sürücüsünün motosiklete çarpıp, durmayarak kaçtığı anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis kazadan sonra olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler