HABER

Motosiklet sürücüsü, otomobildeki aileye saldırdı

Hemen her gün trafikte yaşanan şiddet olaylarını getiriyoruz ekranlarınıza. Bu seferki görüntü İstanbul'dan. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Beşiktaş sapağında bir motosiklet sürücüsü, tartıştığı araç sürücüsünün önce aynasını kırdı, ardından da şoföre saldırdı. Üstelik araçta sürücünün küçük kızı da vardı.

Araçtaki küçük kızın çığlıklarına aldırmadılar. Tartıştıkları sürücüye saldırdılar. Korku dolu o anlar otomobilin kamerasına böyle yansıdı.

Olay, pazar akşamı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Beşiktaş sapağında meydana geldi. Ali ve Selma Demir çifti, araçlarında kızları Tuba ile birlikte seyir halindeydi. Bu sırada aracı kullanan Ali Demir, sinyal vererek şerit değiştirmek istedi. Ancak otomobillerin arasından hızla gelen motosikleti son anda fark etti. Direksiyonu kırarak kazayı önledi. Kaza tehlikesinin atlatılmasının ardından motosiklet sürücüsü, Demir ailesinin aracının aynasını kırdı, küfür etti. Yanında kız arkadaşı da vardı. Demir ailesi aracın içerisinde büyük korku yaşadı.

Kavga büyüdü, araç dışına taştı. Motosiklet sürücüsü ve kız arkadaşı, Ali Demir'e saldırmaya çalıştı. "Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?" diyerek tehditler savurdu. Kavgaya çevredeki araç sürücüleri engel oldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri gitti. Ancak saldırganlar polislerin gözü önünde motosikletlerine atlayarak kaçtı.

Demir ailesi tutanak tutulmasının ardından karakola giderek saldırganlardan şikayetçi oldu. Saldırganlardan birinin sabıkalı olduğu ortaya çıktı. Polis şimdi her yerde görüntülerdeki kişileri arıyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler