Misli.com, Sultanlar Ligi'ne sponsor oldu!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2020 12:22

Misli.com ile Türkiye Voleybol Federasyonu arasında yapılan isim sponsorluğu anlaşması imzalandı ve Sultanlar Ligi'nin yeni adı "Misli.com Sultanlar Ligi" oldu

Haberin Devamı

TVF Başkanı Mehmet Üstündağ;

"Erdoğan Demirören her zaman bize destek vermiştir. Bizim A Milli maçlarımızı Kanal D ekranlarından yayınlayarak bize destek verdi. Şimdi de değerli Sinan kardeşim var. Onlara sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Misli CEO'su Burak Bey'e de teşekkür ediyorum. Ben Türk voleybolu adına hayırlı olsun diyorum. Biz ülke olarak çok şanslıyız. Bütün ülkelerin cumhurbaşkanlarından çok daha fazla spora ilgili bir cumhurbaşkanımız var. Hangi maçı nasıl kazandığımızı, sayıları kimlerin aldığını takip ettiğini söyledi. Eda kardeşimizle de bir telefon görüşmesi yaptı. Cumhurbaşkanımız bizle görüşmesinde tesis sıkıntısından bahsetti kendileri. Büyük bir salonun voleybola yakışacağını söyledi. Selim Sırrı Spor Salonu'nu daha da büyütmek için görüş ve talimat belirtti."

Haberin Devamı

Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oktay;

"Bugün Misli.com, Türkiye Voleybol Federasyonu, Türkiye kadın voleybolu ve Türk sporu için önemli bir gün. Bizim grup olarak voleybola ilgimiz başkanımızın da bahsettiği gibi oldukça eskiye dayanıyor. 1982 yılında kurucumuz rahmetli dedem Erdoğan Demirören, Milan Ankara Pazarları voleybol takımına isim sponsoru olmuştu. O takım 1983'te CEV Kupası'nda 4.lük elde etti. Biz de bu doğrultuda Türkiye'de farklı spor dallarını ve sporcuların gelişimini destekleme misyonumuzu devam ettirmeye çalışıyoruz. Ülkemizde çok büyük ilgiyi hak eden ve hem kulüpler hem de Milli Takım bazında dünya çapında bizleri gururlandıran bir kadın voleybolu gerçeği var. Bu vesileyle geçtiğimiz günlerde 19 Yaş Altı Kız Voleybol Milli Takımımızın elde ettiği Avrupa Şampiyonluğunu gönülden kutlar, bize bu gururu yaşatan herkese teşekkür ederiz. Misli.com olarak, bu başarıları büyütmek, Türkiye'de voleybol sporuna daha fazla katkıda bulunmak ve ülkemiz kadınlar voleybolunu desteklemek amacıyla Sultanlar Ligi'nin isim sponsoru olmak bizi çok heyecanlandırıyor."

BAKMADAN GEÇME!